Scholenactie

Muziekvereniging Crescendo Nieuwveen in de klas!

Afgelopen dinsdag 21 februari is de Scholenactie weer van start gegaan! Onze docenten Joop Nijholt en David Kuyken hebben een bezoekje gebracht aan groep 5/6 van basisschool Antonius in Noorden, De Diamant in Zevenhoven en de Tamboerijn en de Nicolaasschool in Nieuwveen. In totaal hebben we zo’n 150 kinderen op een speelse manier kennis laten maken met muziek en de verschillende instrumenten in het fanfareorkest. Jeugdleden van de vereniging hebben wat laten horen aan hun vriendjes en vriendinnetjes en uiteraard heeft iedereen even mogen proberen op de verschillende instrumenten die Joop en David meegebracht hadden. We hebben afgesloten met verzoeknummertjes van het publiek; “Let Me Love You” van Justin Bieber, maar ook “Eye of the Tiger” viel goed in de smaak bij de kinderen!

Het doel van de Scholenactie is om kinderen in de gemeente Nieuwkoop en omstreken enthousiast te maken voor muziek en kennis te laten maken met Crescendo. Om dit te bereiken bieden we de kinderen drie gratis proeflessen aan op bugel, saxofoon of slagwerk, met aansluitend een mooi optreden tijdens het jaarlijkse Voorjaarsconcert van de vereniging op zaterdagavond 25 maart in De Ringkant in Nieuwveen.

Wilt u uw kind opgeven voor deze gratis cursus? Stuur dan een email naar info@crescendonieuwveen.nl uiterlijk vrijdag 3 maart met de onderstaande gegevens:

Naam:
Telefoon nummer:
Emailadres:
Geboortedatum:
Dit vind ik het mooiste/leukste muziekinstrument:
Ik geef mij op voor:

  • 3 gratis proeflessen op een bugel
  • 3 gratis proeflessen op een saxofoon
  • 3 gratis proeflessen op slagwerkinstrumenten

DSC04127 DSC04100 DSC04099 DSC04141